0 oy
67 kez görüntülendi
Kadınlar kategorisinde (538 puan) tarafından
Ben calisamadim kimsem yok birakacak degil ama cucuklarima benden baska kimsenin daha iyi bakacagina kannat getiremedim yanlismi dusuncem?

8 Cevaplar

0 oy
(1.4k puan) tarafından
Aklınız sürekli çocuklarda fakat çalışırsanız çocuklar da sizin düzene uymak zorunda kalıyor
+1 oy
(157 puan) tarafından
Evliyken çocuğum yokken çok çalıştım çalışmayı çok seviyorum şu an 1 yaşında kızım var çalışmayı çok istiyorum ama kızımı bırakacağım kimse olmadığı için çalışamıyorum. Bi de birine bıraksam bile aklım hep onda kalıcak. En güzeli çalışmamak.
+1 oy
(126 puan) tarafından
çok haklı bir düşünce çünkü bende kimseye emanet edemem çocuklarımı.Bende bıraktım çalışmayı
+1 oy
(272 puan) tarafından
Bi süre ekonomik şartları düzenpedikten  sonra çocuk düşünmek daha sağlıklı bence çocuklar biraz büyüyünce çalışılır belli yaşa kadar anne baba kavramıyla yaşamalı güzel anısı olmalı ilerde hatirlicsgi diye düşünüyorum
+1 oy
(24 puan) tarafından
Çocuklar bir kere dünyaya geliyor geri dönüşümü yok en güzeli onları buyutmek
0 oy
(1.8k puan) tarafından
Ev hanımıyım ama asla çalışamazdım diye düşünüyorum çocuğumu bırakıp
0 oy
(508 puan) tarafından
Çocuklarım arka arkaya olduğu için çalışamadım ama çalışmak istiyordum
0 oy
(438 puan) tarafından
Evet evet bende bu düşüncedeyim anneme bi ara dedim o da getir bakayım dedi sonra düşündüm bunun kışı da var hergun çocuğu soğukta hazırlayıp tatlı uykusundan kaldırıp anneme götürecektim saçma geldi komşuma dedim çok fazla ücret istedi sonra vazgeçtim zaten komşu da kalsa için rahat etmeyecekti temel besinlerini elbette sağlar ama ya sevgi şefkat ilgi ne olacaktı akşama kadar çocuğum yabancı yanında uyu uyan tv izle o şekilde büyüyecekti o yüzden de vazgeçtim

1.9k soru

12.4k cevap

795 yorum

176 kullanıcı

Kategoriler

Hoş geldiniz, Gebe Soru Cevap sizelere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
...